Pernilla Wahlgrens nya krav på Christian Bauer

Kraven blir fler och fler. Pernilla Wahlgren tolererar inte vad som helst från sin make.
Nu avslöjas vad Christian Bauer absolut inte får pyssla med. Läs mer

Pernilla Wahlgren, 56, rusar genom livet. Just nu är hon aktuell med sin femtonde säsong av ”Wahlgrens värld”.
Tittarna får bland andra träffa hennes barnbarn, lilla pojken Kalí och dessutom har maken Christian Bauer, 58, blivit en karaktär i programserien.

Paret är nygift och lyckan är stor. Det finns dock vissa saker som Pernilla Wahlgren helt enkelt inte accepterar.

Blivit farmor
I en ny intervju i tidningen Amelia berättar Pernilla om den nya säsongen av ”Wahlgrens värld” och vad vi kan förvänta oss av den populära programserien.

– Det största är ju att jag blev farmor. Jag satt i synk i studion när Oliver ringde och sa: ”Nu åker vi in”. Hjärtat började slå och då förstod jag hur nervösa mina föräldrar måste ha varit varenda gång vi barn har åkt in och fött barn, säger Pernilla och fortsätter:

– Sitter man på andra sidan blir man jätteorolig på en gång. Man vet att man inte kommer ha kontakt på flera timmar och hoppas bara att allt går bra. Så det var en otrolig lyckokänsla när de ringde och sa att lilla Kalí var född.

Barnen Bianca Ingrosso, 29, och Benjamin Ingrosso, 26, är inte med i serien längre, istället har Pernillas nye kärlek Christian Bauer gjort entré.

Får inte lukta svett
I intervjun med Amelia avslöjar även Pernilla vad hon tycker är attraktivt med sin nye make.

LÄS MER: Kung Carl Gustafs sanslösa förmögenhet avslöjad

– Jag tycker det är attraktivt med glada ögon och ett glatt leende, utstrålningen, men också manliga drag. Christian har tränat för Vasaloppet och det tycker jag är supermanligt. Då får han lite mer axlar och armar och det har jag ingenting emot. Jag tycker det är jätteattraktivt att han verkligen tar hand om sig och sin kropp.

Det finns dock vissa krav hon har på Christian Bauer – saker han helt enkelt måste avhålla sig ifrån.

– Om någon luktar svett eller har dålig andedräkt. Gudskelov har jag aldrig någonsin känt att Christian luktar illa. Han doftar alltid gott. Han är superfräsch och det älskar jag. Jag tror vi är likadana där. Vi är båda väldigt renliga och stinker aldrig svett, säger Pernilla i intervjun med Amelia som nätpublikationen Nöjeslivet uppmärksammar.


Redaktionen