Rich Men North Of Richmond nådde 26miljoner visningar på 10 dagar

Sången “Rich Men North Of Richmond” nådde 26miljoner visningar på 10 dagar på youtube – en ny tids av arbetarsångare Oliver Anthony som slår sig fram i USA med att neka avtal på miljoner av dollar för att ge arbetaren sin röst. Läs mer

En otrolig saga tar sig sin plats där sångaren Oliver Anthony sjunger sig fram genom Amerikas söder till norr där hans budskap om hur livet kan tes för en arbetare som jobbar och jobbar övertid för en dollar värt noll (inflationen), där han ensam känner sig som en gammal själ in i en “ny värld”.
Lika som i Sverige egentligen där arbetaren trycks av skatt som vissa slipper betala medan arbetare som jobbar än mera riskerar slås ut från välfärdsystemet oavsett vilken regim som regerar i Sverige.

Lyssna på denna för höra studioinspelningen

Lyssna på denna när han sjunger live och ger sitt budskap att makten som styr inte ska sitta på någon “ö” vilket är referens till Jeffrey Epsteins Islands.. och att makten inte hjälper de på gatan. Oliver säger även “North Of Richmond” vilket menas med makten från Washington DC.

Han berättar där på livekonserten att de är upp till varje enskild individ att ta sig rätten och friheten att stå fri från de som förtrycker, att kronor som dollar äts upp av skatt, och av tid och rum värt noll.

Recensioner från youtube:
Liberal person som recenserar Oliver Anthony musik och menar att musiken inte är någon “right wing” musik utan att den tilltalar bägge grupper höger som vänster:

Redaktionen